Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου 2010

Πέλλα: Ανακάλυψη αρχαίων τάφων στο Αρχοντικό

Η σωστική ανασκαφή στο Δυτικό Νεκροταφείο κατέδειξε για ακόμα μία χρονιά τον αρχαιολογικό πλούτο της περιοχής. 


Συνολικά 37 αρχαίους τάφους με πολλά χρυσά, σιδερένια, γυάλινα και πήλινα κτερίσματα έφερε στο φως η αρχαιολογική σκαπάνη, στη διάρκεια της φετινής ανασκαφικής έρευνας στο Αρχοντικό Πέλλας.
Η σωστική ανασκαφή στο Δυτικό Νεκροταφείο, που τελείται υπό τη Διεύθυνση των Αρχαιολόγων της ΙΖ' Εφορείας Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων, Αναστασίας και Παύλου Χρυσοστόμου, κατέδειξε για ακόμα μία χρονιά τον αρχαιολογικό πλούτο της περιοχής. Οι τάφοι που εντοπίστηκαν χρονολογούνται από την ύστερη εποχή του σιδήρου ως τα πρώιμα ελληνιστικά χρόνια (περίπου 650-280 π.Χ.).
pella
Από τις ανδρικές ταφές ξεχωρίζει πλούσια ταφή πολεμιστή (ανήκει στην τρίτη κατηγορία των πολεμιστών), που χρονολογείται στα μέσα του 6ου αιώνα π.Χ. Ο νεκρός ήταν κτερισμένος με χάλκινο κράνος, διακοσμημένο με χρυσές ταινίες γύρω από το άνοιγμα του προσώπου, σιδερένια όπλα, χρυσό δακτυλίδι, χρυσό επιστόμιο και χρυσό χειρόκτιο (γάντι), χρυσά ελάσματα για την επένδυση των υποδημάτων και χρυσές ταινίες για το στόλισμα του νεκρικού ενδύματος. Επίσης, στον τάφο εντοπίστηκαν σιδερένιες περόνες, η μία από τις οποίες έχει χρυσή επένδυση στην κεφαλή, σιδερένια ομοιώματα δίτροχης αγροτικής άμαξας, χάλκινα αγγεία (δύο λέβητες και δώδεκα φιάλες), πήλινο κορινθιακό εξάλειπτρο και οκτώ πήλινα πλαστικά αγγεία (ένα σε σχήμα κεφαλής κριαριού, τέσσερα όρθιων κορών, δύο καθιστού Άδη και ένα μεγάλου όρθιου δαίμονα).
Από τις γυναικείες ταφές ξεχωρίζει η καύση κοριτσιού σε πήλινη σταμνοειδή πυξίδα (είδος αγγείου), κτερισμένη με χρυσά, αργυρά και σιδερένια κοσμήματα, χρυσό επιστόμιο και γυάλινο μυροδοχείο.
Στα κτερίσματα των τάφων συγκαταλέγονται, επίσης, χάλκινα επίχρυσα στεφάνια μυρτιάς, μεταλλικά κοσμήματα, χάλκινα νομίσματα και χάλκινα, πήλινα, φαγεντιανά και γυάλινα αγγεία.
Από το 2000 μέχρι σήμερα στο Δυτικό Νεκροταφείο του Αρχοντικού Πέλλας έχουν ερευνηθεί συνολικά 1.004 ταφές. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι έχει ανασκαφεί μόλις το 5% της συνολικής του έκτασης! Από το μέγεθος του οικισμού με τα εκτεταμένα νεκροταφεία και τον πλούτο των κτερισμάτων πιστοποιείται η σημασία της πόλης, που βρίσκεται σε απόσταση πέντε χιλιομέτρων από την Πέλλα.
Πηγή:ΑΠΕ-ΜΠΕ
logos_link

Ονόματα υποψηφίων με το Νίκο Παπανικολάου

Τα πρώτα ονόματα του Συνδυασμού του έδωσε στη δημοσιότητα ο δήμαρχος Γιαννιτσών και υποψήφιος δήμαρχος στο νέο δήμο Πέλλας Νικόλαος Παπανικολάου,
με ανακοίνωση που εξέδωσε την Πέμπτη το πρωί. Στην ανακοίνωση περιλαμβάνονται υποψήφιοι  άνδρες και γυναίκες από τους πέντε δήμους που συγκροτούν το νέο Δήμο Πέλλας.

Στο μήνυμά του ο κ. Παπανικολάου αναφέρει τα εξής:

Η στιγμή που η κοινωνία έχει την ευκαιρία να επιλέξει για το μέλλον της, στο νέο χάρτη της αυτοδιοίκησης, έφτασε. Η ώρα της ευθύνης απέναντι στον τόπο μας είναι κοντά. Μπροστά στην μεγάλη αυτή πρόκληση, οφείλουμε να τοποθετηθούμε όλοι  και να απαντήσουμε στο ερώτημα τι θα κάνουμε και με ποιους.

Ο δρόμος της ανάπτυξης και παράλληλα της αντιμετώπισης των προβλημάτων είναι δύσκολος και πολύπλοκος, αλλά μπορούμε να τον διαβούμε μαζί με την κοινωνία. Υπάρχει σχέδιο, θέληση, πίστη, δύναμη και εμπειρία. Υπάρχει η ανάγκη να πετύχουμε στόχους υψηλούς και δύσκολους.

Μπορούμε να τα καταφέρουμε. Έχουμε βάλει τις βάσεις για να περάσουμε στη νέα εποχή. Σε αυτή την εποχή που θέλει τους πολίτες ενεργούς και απαιτητικούς, τους τοπικούς άρχοντες υπεύθυνους και διορατικούς.

Συμμέτοχοι και συνοδοιπόροι στον αγώνα μας είναι όλοι όσοι μετέχουν στη νέα πολιτεία του Δήμου Πέλλας. Ειδικά αυτοί που καλούνται μέσα από τη συμμετοχή τους στο ψηφοδέλτιό μας να καταθέσουν τις δυνάμεις τους για το επόμενο μεγάλο βήμα προς την πρόοδο.

Σήμερα παρουσιάζουμε τα ονόματα των υποψηφίων μέρους του Συνδυασμού μας,  που θα τον πλαισιώσουν για την εκλογική αναμέτρηση που έχουμε μπροστά μας.
Άτομα ικανά, με εμπειρία, με διάθεση για προσφορά και με αγάπη για τον τόπο τους. Αυτά που θα σηκώσουν το βάρος μιας διοίκησης που θα αλλάξει  θετικά την εικόνα στο νέο δήμο Πέλλας.

Υποψήφιος Δήμαρχος Πέλλας Νίκος Παπανικολάου
Δήμαρχος Γιαννιτσών

Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι
1    Αβράαμ Θεόδωρος (υπάλληλος υπ. Πολιτισμού-ΔΕ Πέλλας)
2    Αγγελίδης Χάρης (δικηγόρος-ΔΕ Γιαννιτσών)
3    Αλμπάνογλου Πωλίνα (καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής-ΔΕ Γιαννιτσών)
4    Αμπεριάδης Νίκος (καθηγητής Φυσικής Αγωγής-ΔΕ Γιαννιτσών)
5    Ανδρεάδης Στάθης (οικονομολόγος-ΔΕ Πέλλας)
6    Αρνάκης Θέμης (πολιτικός μηχανικός-ΔΕ Γιαννιτσών)
7    Γιαντσή Βιργινία (καθηγήτρια φυσικής-ΔΕ Γιαννιτσών)
8    Δεβετζή-Τσάγγου Μαρία (αγρότισσα-ΔΕ Μ. Αλεξάνδρου)
9    Ελευθερίου Γιώργος (ιδιωτικός υπάλληλος-ΔΕ Κρύας Βρύσης)
10    Θανούλης Χρήστος (συνταξιούχος συν/κός υπάλληλος-ΔΕ Μ. Αλεξάνδρου)
11    Καϊσούδης Χρήστος (τραπεζικός υπάλληλος-ΔΕ Γιαννιτσών)
12    Κάλφας Στέργιος (αστυνομικός-ΔΕ Πέλλας)
13    Καραδήμος Χρήστος (επιχειρηματίας-ΔΕ Μ. Αλεξάνδρου)
14    Κεχαγιά Δήμητρα (ελεύθερη επαγγελματίας-ΔΕ Γιαννιτσών)
15    Κουλούδης Μηνάς (δάσκαλος-ΔΕ Γιαννιτσών)
16    Μηλώσης Φίλιππος (δάσκαλος-ΔΕ Μ. Αλεξάνδρου)
17    Μόσχου Κωνσταντίνος (μηχανολόγος παραγωγής και διοίκησης-ΔΕ Γιαννιτσών)
18    Μουχτάρης Σαράντης (ελεύθερος επαγγελματίας-ΔΕ Πέλλας)
19    Ξανθόπουλος Γιώργος (υπάλληλος ΕΛΤΑ-ΔΕ Γιαννιτσών)
20    Οικονομίδου Κατερίνα (υπ. β' βάθμιας Περιβαλλοντικής εκπαίδευσης ν. Πέλλας-ΔΕ Πέλλας)
21    Ουραηλίδης Χαράλαμπος (πολιτικός μηχανικός-ΔΕ Κρύας Βρύσης)
22    Παπαδημητρίου Δημήτριος (ελεύθερος επαγγελματίας-ΔΕ Γιαννιτσών)
23    Παπαδόπουλος Γιώργος (φοροτεχνικός-ΔΕ Γιαννιτσών)
24    Παυλίδης Ιωάννης (δάσκαλος-ΔΕ Κρύας Βρύσης)
25    Πετρίδης Γιώργος (εκπαιδευτικός Δ.Ε.-ΔΕ Γιαννιτσών)
26    Πισμίση-Βελιγράδη Ελένη (εκπαιδευτικός Δ.Ε.-ΔΕ Γιαννιτσών)
27    Ρασκάκης Παναγιώτης (αστυνομικός-ΔΕ Μ. Αλεξάνδρου)
28    Σαλονικίδης Κώστας (πρόεδρος συνταξιούχων ΙΚΑ-ΔΕ Γιαννιτσών)
29    Σπύρογλου Ανδρέας (αγρότης-ΔΕ Γιαννιτσών)
30    Στεφανίδης Τάσος (συνεταιριστικός υπάλληλος-ΔΕ Κύρρου)
31    Τεμπερεκίδου Σεβαστή (γιατρός-ΔΕ Κύρρου)
32    Τογρουζίδου Ελένη (ελεύθερη επαγγελματίας-ΔΕ Κρύας Βρύσης)
33    Τροχίδης Χρήστος (αστυνομικός-ΔΕ Γιαννιτσών)
34    Τσιτιρίδης Στάθης (ελεύθερος επαγγελματίας-ΔΕ Κρύας Βρύσης)
35    Τσίτσος Νίκος (ελεύθερος επαγγελματίας-ΔΕ Γιαννιτσών)
36    Φάβας Κωνσταντίνος (ελεύθερος επαγγελματίας-ΔΕ Γιαννιτσών)
37    Χαλεπούδης Χρήστος (μηχανουργός-ΔΕ Γιαννιτσών)
38    Χατζηαντωνίου Αντώνης (φοροτεχνικός-ΔΕ Γιαννιτσών)
39    Χατζηλιάδης Πέτρος (γιατρός-ΔΕ Κύρρου)
40    Χρυσανθίδου Λεμονιά (καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής-ΔΕ Γιαννιτσών)
41    Ψαρράς Ευστράτιος (αγρότης-ΔΕ Μ. Αλεξάνδρου)
logos_link

Στην κορυφή της ατζέντας του Γιώργου Καρασμάνη η υπόθεση των αποζημειώσεων των καλλιεργιών

Πράσινο σκουλήκι στις Βαμβακοκαλλιέργειες, ΕΛΓΑ, αποζημειώσεις σε δεντροκαλλιέργητές και σπαραγγοκαλλιεργητές, στην κορυφή της ατζέντας του Γιώργου Καρασμάνη
Τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζουν φέτος οι βαμβακοκαλλιεργητές από το περιβόητο πράσινο σκουλήκι που καταστρέφει την παραγωγή και το εισόδημά τους, καθώς επίσης και η αναμόρφωση του συστήματος ασφάλισης της αγροτικής παραγωγής μέσω ΕΛΓΑ, αποτέλεσαν το αντικείμενο της δραστηριότητας του Γιώργου Καρασμάνη το προηγούμενο δεκαπενθήμερο στη Βουλή, παρά το γεγονός ότι δεν μετείχε στο δεύτερο θερινό τμήμα.
Ένα επίσης μεγάλο ζήτημα που έθεσε  ο Βουλευτής ήταν και η πολυαναμενόμενη απόφαση αποζημίωσης των δεντροκαλλιεργητών και σπαραγγοκαλλιεργητών του Νομού μας για τις μεγάλες ζημίες που υπέστησαν το 2009.
Με συνολικά πέντε παρεμβάσεις ο Βουλευτής:
Ανέδειξε το τεράστιο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι βαμβακοκαλλιεργητές από το πράσινο σκουλήκι και ζήτησε την πλήρη αποζημίωσή τους μέσω ΕΛΓΑ και όχι με μεθόδευση μέσω ΠΣΕΑ. Εξειδικεύοντας τη θέση του ο Γιώργος Καρασμάνης είπε ότι πρέπει ν’ αποζημιωθούν από τον ΕΛΓΑ και όχι μέσω των ΠΣΕΑ, διότι σ’ αυτή την περίπτωση η αποζημίωση που θα πάρουν  ( σύμφωνα πάντα με τους τεχνοκράτες του ΕΛΓΑ ) θα είναι 8,5 ευρώ το στρέμμα, θα πρόκειται δηλαδή για έναν πρωτοφανή εμπαιγμό.
Στο θέμα της επιχειρούμενης δήθεν αναμόρφωσης του συστήματος ασφάλισης του ΕΛΓΑ ο Γιώργος Καρασμάνης υπογράμμισε κυρίως ότι:
Πρώτον με το Νόμο που ήδη έχει ψηφισθεί δεν θα χορηγούνται πλήρεις αποζημιώσεις. Αντί αυτών  θα δίδεται μία προκαταβολή και το υπόλοιπο θα εξοφλείται στο τέλος του χρόνου και μόνο εάν ο Οργανισμός έχει χρήματα.
Δεύτερον καταργείται η κοινωνική αλληλεγγύη, καθώς θεσπίζεται ότι οι παραγωγοί που έχουν την ατυχία να υφίστανται τις μεγαλύτερες και συχνότερες ζημίες, όπως δυστυχώς γίνεται στο Νομό μας, αντί ν’ αποζημιώνονται με δίκαιο τρόπο θα τιμωρούνται, δηλαδή θ’ αυξάνονται οι εισφορές και θα μειώνονται οι αποζημιώσεις.
Τρίτον μέχρι τώρα ο αγρότης πλήρωνε εισφορά εφόσον είχε παραγωγή ( γίνονταν παρακράτηση 3% επί του τιμολογίου ). Τώρα υποχρεώνεται να πληρώσει προκαταβολικά ειδική εισφορά 4% ανεξάρτητα αν έχει παραγωγή και μάλιστα η ασφαλιζόμενη αξία της παραγωγής καθορίζεται με βάση τη μέση παραγωγή ανά Νομό και την αξία του προϊόντος, παράγοντες που παρουσιάζουν μεγάλες διακυμάνσεις. Ενώ παράλληλα πέρα της ειδικής εισφοράς προβλέπονται άλλες τρεις: η πρόσθετη, η προαιρετική και η γενική.
Τέταρτον κατήγγειλε ο Γιώργος Καρασμάνης ως κρούσμα ακραίας αναλγησίας την κατάργηση υποτροφιών σε παιδιά φτωχών αγροτών που περνάνε στα Πανεπιστήμια και τα ΤΕΙ και μάλιστα με αντικείμενο σπουδών  που έχουν να κάνουν με την αγροτική δραστηριότητα και παραγωγή.
Τέλος ο Βουλευτής έθεσε για ακόμη μία φορά το ζήτημα της αποζημίωσης   των δεντροκαλλιεργητών (κερασοπαραγωγοί, μηλοπαραγωγοί κ.λ.π.) και σπαραγγοκαλλιεργητών για τις ζημίες του 2009. Υπενθύμισε ότι αυτό αποτελούσε ειλημμένη απόφαση της προηγούμενης Κυβέρνησης της ΝΔ και υπογράμμισε ότι οι αλλαγές Κυβερνήσεων, καθώς  και οι αλλαγές Υπουργών δεν μπορούν ν’ αποτελούν για καμία Κυβέρνηση άλλοθι για να μην εκπληρώνει τις υποχρεώσεις και τις δεσμεύσεις της Πολιτείας απέναντι στους πολίτες και στη συγκεκριμένη περίπτωση στους πληγέντες παραγωγούς.

Με την ευκαιρία ο Γιώργος Καρασμάνης υπενθυμίζει ότι είχε διασφαλίσει τη δέσμευση της κυρίας Κατερίνας Μπατζελή πριν τον ανασχηματισμό, ότι η απόφαση για την αποζημίωση αυτών των ανθρώπων επρόκειτο να εκδοθεί άμεσα.
logos_link

NEED FOR SPEED WORLD

Εδώ και λίγο καιρό κυκλοφόρησε επισήμως το νέο παιχνίδι της σειράς Need for speed , το οποίο προορίζεται αποκλειστικά για pc . Δεν έχει single play mode και για να το παίξετε πρέπει να έχετε σύνδεση στο ιντερνέτ μιας και ουσιαστικά πρόκειται για ένα mmrpg τα καλά νέα βέβαια
είναι ότι για να το παίξετε δεν χρειάζεται να πληρώσετε ούτε ένα σεντς μιας και είναι δωρεάν ναι ναι καλά διαβάσατε για να το απολαυσετε δεν χρειάζεται πληρώσετε τίποτα .

          eikona1  eikona2  eikona3
Λοιπόν το παιχνίδι όπως προείπαμε είναι ένα είδος mmorpg ακόλουθη το ίδιο σενάριο σχεδόν με τους προκάτοχους του , μιας όπως και στα υπόλοιπα έτσι και εδώ διαλέγετε ένα αμάξι και ξεκινάτε να βολτάρετε στους δρόμους της πόλης και ψάχνετε να βρείτε αγώνες για συμμετέχετε εναντίον άλλων παιχτών με σκοπό να τερματίσετε πρώτος ώστε να κερδίσετε χρήματα και πόντους εμπειρίας ώστε να ξεκλειδώσετε αναβαθμίσεις για το αμάξι σας  αλλά και πιο δυνατά αμάξια . Τα γραφικά όσον αφορά τα αυτοκίνητα είναι εξαιρετικά μιας και η απεικόνιση τους είναι λεπτομερέστατη και μπορείτε να διακρίνετε όλες τις λεπτομέρειες των αυτοκίνητων , αντιθέτως όσον αφορά των υπόλοιπο κόσμο θυμίζουν παλιότερα παιχνίδια της σειράς μιας και είναι αρκετά απλά . Βέβαια η επιλογή αυτή τον σχεδιαστών του παιχνιδιού ήταν ενσυνείδητη μιας και το παιχνίδι είναι αρκετά ελαφρύ που μπορείτε να το παίξετε ακόμα και με ένα net book . Οι αγώνες στους οποίους μπορείτε να λάβετε μέρος είναι δυο ειδών sprint και circuit και βέβαια το διασκεδαστικό pursuit με την αστυνομία . Κατά την διάρκεια των αγώνων και του κυνηγητού με την αστυνομία μπορείτε να χρησιμοποιήσετε διάφορα power ups που θα σας βοηθήσουν να ξεφύγετε από δύσκολες καταστάσεις ή θα μπλέξετε σε αυτές τους αντίπαλους σας , με την σωστή τους χρήση θα κερδίσετε αγώνες που θεωρούσατε χαμένους ή θα γλιτώσετε από μια σίγουρη σύλληψη από την αστυνομία για αυτό καλό είναι να τα χρησιμοποιείται με σύνεση . Τα power ups τα κερδίζετε κάθε φορά που τερματίζετε ένα αγώνα επιλέγοντας μια κάρτα και σας δίνει τυχαία κάθε φορά κάποιο power up .
          eikona4  eikona5  eikona6
Όπως προείπαμε κάθε φορά που τερματίζετε σε ένα αγώνα παίρνετε χρήματα και reputation points που σας βοηθούν να ανεβαίνετε επίπεδα , κάθε φορά που ανεβαίνετε ένα επίπεδο κερδίζετε πόντους που τους  χρησιμοποιείται για να μάθετε νέα skills που έχουν χωριστεί σε τρεις κατηγορίες ,circuit pursuit sprint . Οι παίχτες είναι σε ghost mode όταν βολτάρουν ανέμελα στην πόλη και ουσιαστικά μπορείτε να περνάτε από μέσα τους μόνο κατά την διάρκεια των αγώνων είναι σε κανονικό mode και μπορείτε να συγκρουστείτε κανονικά μαζί τους. Όταν θέλετε να βελτιώσετε το αυτοκίνητο σας πηγαίνετε στο safehoyse σας πατώντας το ανάλογο κουμπί στην οθόνη σας . Βέβαια οι βελτιώσεις που μπορείτε να κάνετε για να βελτιώσετε τις επιδόσεις του αυτοκινήτου σας είναι τυποποιημένες  σε δυο κατηγορίες street και pro και δύστυχος η κάθε κατηγορία έχει 3 πακέτα όπου εκτός από τις επιδόσεις αλλάζουν και το body kit του αυτοκινήτου σας ταυτόχρονα , αντίθετα όσον αφορά το χρώμα με το οποίο θα βάψετε το αυτοκίνητο αλλά και τι αυτοκόλλητα θα κολλήσετε επάνω έχετε πλήρη ελευθερία ας πούμε ότι μπορείτε να βάψετε κάθε κομμάτι του διαφορετικό χρώμα αν επιθυμητέ το αυτοκίνητο σας να μοιάζει ότι βγήκε από τσίρκο.
           eikona7  eikona8  eikona9
Επίσης σημαντικό είναι να φτιάξετε σωστά τον πινάκα έλεγχου με τα power ups μιας και αυτός έχει μόνο 4 θέσεις και είναι διαφορετικός ανάλογα με τον τύπο του αγώνα στον οποίο θα συμμετέχετε. Αν σας τελείωσαν κάποια power ups και δεν μπορείτε να ζήσετε χωρίς αυτά μπορείτε να πληρώσετε με ευρώ και να αγοράσετε boost points  που με αυτούς μπορείτε να αγοράσετε power ups ή να νοικιάσετε έτοιμα αμάξι για ένα συγκεκριμένο αριθμό ημερών. Οι servers του παιχνιδιού είναι αρκετά σταθερή αν και μερικές φορές έχουν πρόβλημα με lag συνήθως όταν είναι συνδεδεμένοι παρά πολλή παίχτες . Το παιχνίδι έχει μερικά bugs που είναι ασήμαντα μιας και δεν επηρεάζουν ιδιαίτερα την εξέλιξη του παιχνιδιού . Στον τομέα του ήχου έχει γίνει εξαιρετική δουλεία μιας και το κάθε μοντέλο αμαξιού και ανάλογα με της βελτιώσεις παράγει διαφορετικό ήχο και σίγουρα δεν θα μπείτε ποτέ στον διαδικασία να σκεφτείτε να τον χαμηλώσετε κατά την διάρκεια του παιχνιδιού μιας και το κάνει ακόμα πιο διασκεδαστικό.
          eikona10  eikona11  eikona12
Οι EA ανακοινώσε ότι ειδή οι ενεργοί παίχτες έχουν ξεπεράσει το 1 εκατομμύριο και αυξάνονται με γοργούς ρυθμούς . Βέβαια η εταιρία έχει ανακοίνωση και αλλαγές που ετοιμάζονται να φέρουν στον κόσμο του παιχνιδιού μιας και ετοιμάζονται να αυξήσουν το μέγεθος του να προσθέσουν νέα ειδή αγώνων , αυτοκίνητων αλλά και βελτιώσεων. Η προσπάθεια είναι εξαιρετικά καλή και το τελικό αποτέλεσμα θα μπορούσα με να πούμε ότι είναι εντυπωσιακό και η κίνηση της EA να το διανέμει δωρεάν είναι το λιγότερο έξυπνη ειδικά στην συγκεκριμένη εποχή όπου το χρήμα δεν το σπαταλούν με ιδιαίτερη ευκολία όπως παλιότερα οι άνθρωποι που τους αρέσουν τα online παιχνίδια και ειδικότερα τα παιχνίδια αγώνα με αυτοκίνητα. Εσείς δεν έχετε παρά να επισκεφτείτε την συγκεκριμένη σελίδα http://world.needforspeed.com/ να γραφτείτε δωρεάν και μόλις κατεβάσετε το παιχνίδι να το απολαύσετε δωρεάν.
ΒΑΣΙΛΗΣ ΦΑΡΑΩ

Σταρ χωρίς μακιγιάζ

Λένε πως πίσω από κάθε μεγάλο άντρα είναι μια μεγάλη γυναίκα ,έτσι και πίσω από κάθε μεγάλη Στάρ είναι η στυλίστρια ,η μακιγιέρ και η κομμώτρια . Τι γίνεται όμως όταν όλοι αυτοί έχουν ρεπό και πρέπει να βγουν έξω ως κοινοί θνητοί;

Οι παρακάτω φωτογραφίες έρχονται για να λύσουν το γρίφο.
eva-longoria-without-makeup  stars-without-make-up-marcia_1-600x400
Οι δυο πρωταγωνίστριες του σήριαλ Νοικοκυρές σε απόγνωση , δεν φαίνονται σε απόγνωση;
gisellep_celebrities_without_makeup_p06
Ακόμη και τα τοπ μόντελ Ζιζέλ και Κέιτ Μος δεν φαίνονται τόσο τοπ χωρίς μακιγιάζ.
jennifer-lopez-without-makeup jessica-alba-without-makeup
Η Λόπεζ δείχνει αρκετά κουρασμένη και η 'Αλμπα δεν είναι "fantastic"
 katherine-heigl-without-makeupLoreal_Halle-Berry
Η ''γιατρός'' Χέιγκελ έχει χάσει την γοητεία της και η Χαλέι Μπέρυ έχει το χάλι της.
Τελικά όλες οι σταρ κρύβουν μια γυναίκα της διπλανής πόρτας μέσα τους .
logos_link