Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου 2010

NEED FOR SPEED WORLD

Εδώ και λίγο καιρό κυκλοφόρησε επισήμως το νέο παιχνίδι της σειράς Need for speed , το οποίο προορίζεται αποκλειστικά για pc . Δεν έχει single play mode και για να το παίξετε πρέπει να έχετε σύνδεση στο ιντερνέτ μιας και ουσιαστικά πρόκειται για ένα mmrpg τα καλά νέα βέβαια
είναι ότι για να το παίξετε δεν χρειάζεται να πληρώσετε ούτε ένα σεντς μιας και είναι δωρεάν ναι ναι καλά διαβάσατε για να το απολαυσετε δεν χρειάζεται πληρώσετε τίποτα .

          eikona1  eikona2  eikona3
Λοιπόν το παιχνίδι όπως προείπαμε είναι ένα είδος mmorpg ακόλουθη το ίδιο σενάριο σχεδόν με τους προκάτοχους του , μιας όπως και στα υπόλοιπα έτσι και εδώ διαλέγετε ένα αμάξι και ξεκινάτε να βολτάρετε στους δρόμους της πόλης και ψάχνετε να βρείτε αγώνες για συμμετέχετε εναντίον άλλων παιχτών με σκοπό να τερματίσετε πρώτος ώστε να κερδίσετε χρήματα και πόντους εμπειρίας ώστε να ξεκλειδώσετε αναβαθμίσεις για το αμάξι σας  αλλά και πιο δυνατά αμάξια . Τα γραφικά όσον αφορά τα αυτοκίνητα είναι εξαιρετικά μιας και η απεικόνιση τους είναι λεπτομερέστατη και μπορείτε να διακρίνετε όλες τις λεπτομέρειες των αυτοκίνητων , αντιθέτως όσον αφορά των υπόλοιπο κόσμο θυμίζουν παλιότερα παιχνίδια της σειράς μιας και είναι αρκετά απλά . Βέβαια η επιλογή αυτή τον σχεδιαστών του παιχνιδιού ήταν ενσυνείδητη μιας και το παιχνίδι είναι αρκετά ελαφρύ που μπορείτε να το παίξετε ακόμα και με ένα net book . Οι αγώνες στους οποίους μπορείτε να λάβετε μέρος είναι δυο ειδών sprint και circuit και βέβαια το διασκεδαστικό pursuit με την αστυνομία . Κατά την διάρκεια των αγώνων και του κυνηγητού με την αστυνομία μπορείτε να χρησιμοποιήσετε διάφορα power ups που θα σας βοηθήσουν να ξεφύγετε από δύσκολες καταστάσεις ή θα μπλέξετε σε αυτές τους αντίπαλους σας , με την σωστή τους χρήση θα κερδίσετε αγώνες που θεωρούσατε χαμένους ή θα γλιτώσετε από μια σίγουρη σύλληψη από την αστυνομία για αυτό καλό είναι να τα χρησιμοποιείται με σύνεση . Τα power ups τα κερδίζετε κάθε φορά που τερματίζετε ένα αγώνα επιλέγοντας μια κάρτα και σας δίνει τυχαία κάθε φορά κάποιο power up .
          eikona4  eikona5  eikona6
Όπως προείπαμε κάθε φορά που τερματίζετε σε ένα αγώνα παίρνετε χρήματα και reputation points που σας βοηθούν να ανεβαίνετε επίπεδα , κάθε φορά που ανεβαίνετε ένα επίπεδο κερδίζετε πόντους που τους  χρησιμοποιείται για να μάθετε νέα skills που έχουν χωριστεί σε τρεις κατηγορίες ,circuit pursuit sprint . Οι παίχτες είναι σε ghost mode όταν βολτάρουν ανέμελα στην πόλη και ουσιαστικά μπορείτε να περνάτε από μέσα τους μόνο κατά την διάρκεια των αγώνων είναι σε κανονικό mode και μπορείτε να συγκρουστείτε κανονικά μαζί τους. Όταν θέλετε να βελτιώσετε το αυτοκίνητο σας πηγαίνετε στο safehoyse σας πατώντας το ανάλογο κουμπί στην οθόνη σας . Βέβαια οι βελτιώσεις που μπορείτε να κάνετε για να βελτιώσετε τις επιδόσεις του αυτοκινήτου σας είναι τυποποιημένες  σε δυο κατηγορίες street και pro και δύστυχος η κάθε κατηγορία έχει 3 πακέτα όπου εκτός από τις επιδόσεις αλλάζουν και το body kit του αυτοκινήτου σας ταυτόχρονα , αντίθετα όσον αφορά το χρώμα με το οποίο θα βάψετε το αυτοκίνητο αλλά και τι αυτοκόλλητα θα κολλήσετε επάνω έχετε πλήρη ελευθερία ας πούμε ότι μπορείτε να βάψετε κάθε κομμάτι του διαφορετικό χρώμα αν επιθυμητέ το αυτοκίνητο σας να μοιάζει ότι βγήκε από τσίρκο.
           eikona7  eikona8  eikona9
Επίσης σημαντικό είναι να φτιάξετε σωστά τον πινάκα έλεγχου με τα power ups μιας και αυτός έχει μόνο 4 θέσεις και είναι διαφορετικός ανάλογα με τον τύπο του αγώνα στον οποίο θα συμμετέχετε. Αν σας τελείωσαν κάποια power ups και δεν μπορείτε να ζήσετε χωρίς αυτά μπορείτε να πληρώσετε με ευρώ και να αγοράσετε boost points  που με αυτούς μπορείτε να αγοράσετε power ups ή να νοικιάσετε έτοιμα αμάξι για ένα συγκεκριμένο αριθμό ημερών. Οι servers του παιχνιδιού είναι αρκετά σταθερή αν και μερικές φορές έχουν πρόβλημα με lag συνήθως όταν είναι συνδεδεμένοι παρά πολλή παίχτες . Το παιχνίδι έχει μερικά bugs που είναι ασήμαντα μιας και δεν επηρεάζουν ιδιαίτερα την εξέλιξη του παιχνιδιού . Στον τομέα του ήχου έχει γίνει εξαιρετική δουλεία μιας και το κάθε μοντέλο αμαξιού και ανάλογα με της βελτιώσεις παράγει διαφορετικό ήχο και σίγουρα δεν θα μπείτε ποτέ στον διαδικασία να σκεφτείτε να τον χαμηλώσετε κατά την διάρκεια του παιχνιδιού μιας και το κάνει ακόμα πιο διασκεδαστικό.
          eikona10  eikona11  eikona12
Οι EA ανακοινώσε ότι ειδή οι ενεργοί παίχτες έχουν ξεπεράσει το 1 εκατομμύριο και αυξάνονται με γοργούς ρυθμούς . Βέβαια η εταιρία έχει ανακοίνωση και αλλαγές που ετοιμάζονται να φέρουν στον κόσμο του παιχνιδιού μιας και ετοιμάζονται να αυξήσουν το μέγεθος του να προσθέσουν νέα ειδή αγώνων , αυτοκίνητων αλλά και βελτιώσεων. Η προσπάθεια είναι εξαιρετικά καλή και το τελικό αποτέλεσμα θα μπορούσα με να πούμε ότι είναι εντυπωσιακό και η κίνηση της EA να το διανέμει δωρεάν είναι το λιγότερο έξυπνη ειδικά στην συγκεκριμένη εποχή όπου το χρήμα δεν το σπαταλούν με ιδιαίτερη ευκολία όπως παλιότερα οι άνθρωποι που τους αρέσουν τα online παιχνίδια και ειδικότερα τα παιχνίδια αγώνα με αυτοκίνητα. Εσείς δεν έχετε παρά να επισκεφτείτε την συγκεκριμένη σελίδα http://world.needforspeed.com/ να γραφτείτε δωρεάν και μόλις κατεβάσετε το παιχνίδι να το απολαύσετε δωρεάν.
ΒΑΣΙΛΗΣ ΦΑΡΑΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου